ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Tess Holiday

H Tess Holliday είναι μοντέλο και στα 31 της χρόνια έχει χτίσει την τέλεια σχέση με τον εαυτό της.

Για εκείνη, η ταυτότητα ενός μοντέλου δεν έχει σχέση με το μέγεθος των ρούχων που φορά.
Μέσω μιας φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να εκφράσει το θυμό της σε εκείνους που πιστεύουν ότι τα άτομα με παραπανίσια κιλά δεν γυμνάζονται.

περισσοτερα εδω >

4 Έλληνες σε νέα έρευνα για τη σχέση παχυσαρκίας με την εμφάνιση καρκίνου

4 Έλληνες σε νέα έρευνα για τη σχέση παχυσαρκίας με την εμφάνιση καρκίνου

Οι άνθρωποι που έχουν συσσωρευμένο λίπος στη μέση τους, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρκίνου, στον ίδιο βαθμό με τον αυξημένο δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ), σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική μελέτη, στην οποία συμμετείχαν και 4 Έλληνες ερευνητές.

περισσοτερα εδω >

Τα MediΠΡΙΝΟΥ υποστηρίζουν τα πιο δημοφιλή μπαλέτα παγκοσμίως

Grigorovich Ballet

Το Grigorovich Ballet παρουσιάζει στις 8 & 9 &10/9 το μπαλέτο «Σπάρτακος» και το μπαλέτο «Ζιζέλ» στο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Τα MediΠΡΙΝΟΥ υποστηρίζουν τα πιο δημοφιλή μπαλέτα στο παγκόσμιο ρεπερτόριο.

περισσοτερα εδω >

Τα MEDIPRINOU στη θερινή ημερίδα Ελληνικής Δερματολογίας

Θερινή ημερίδα Ελληνικής Δερματολογίας

Στις 21/6/2014 στο ξενοδοχείο Divani Carravel στην θερινή ημερίδα Ελληνικής Δερματολογίας παραβρέθηκαν επιστημονικοί συνεργάτες μαs, οι οποίοι παρακολούθησαν, ενημερώθηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορά τον κλάδο υγείας και δε τον κλάδο της δερματολογίας.

MEDIPRINOU - χορηγός της συναυλίας στο ΟΑΚΑ στις 3/7/2014

«THE VOICE: Μια χώρα, μια φωνή»

Οι πιο δυνατές φωνές της Ελλάδας ενώνονται μαζί με τη φωνή όλων μας στη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού, για μια μοναδική βραδιά και για έναν σημαντικό σκοπό.
Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο «Μια χώρα, μια φωνή» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Στηρίζουμε αυτή τη φιλανθρωπική δράση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Είμαστε θερμοί υποστηρικτές και χορηγοί σε αυτή την σημαντική συναυλία στο ΟΑΚΑ στις 3/7/2014

 MEDIPRINOU - ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

MEDIPRINOU - κύριος χορηγός στην "Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς"

Τα MEDIPRINOU είναι μια εταιρία με στόχο και όραμα. Δίπλα πάντα σε κάθε πολιτιστική εκδήλωση έτσι και φέτος ως κύριος χορηγός στήριξε την «Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς» με στόχο να διαδώσει σε όλους την αγάπη προς την φύση και το περιβάλλον.
Η "Ανθοκομική Έκθεση της Κηφισιάς" γιόρτασε φέτος τα 60 χρόνια και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Πλούσια δώρα από τα MEDIPRINOU κέρδισαν πολλοί από τους επισκέπτες.

16ο Ετήσιο Συνέδριο IMCAS

Στο 16ο Ετήσιο Συνέδριο IMCAS στο Παρίσι παραβρέθηκαν επιστημονικοί συνεργάτες μας, στο οποίο παρουσιάστηκαν τα καταπληκτικά αποτελέσματα για τo fractional laser «SYNERON» που διαθέτουν όλα τα MEDIPRINOY.
To SYNERON εφαρμόζεται από τους εξειδικευμένους δερματολόγους μας και τα αποτελέσματα του είναι μοναδικά.
Η μέθοδος Sublative Skin Resurfacing προσφέρει Ημι-Επεμβατικό lifting και αποκατάσταση των βλαβών που προκαλεί η φωτογήρανση. Η θεραπεία είναι ασφαλής και αποτελεσματική για κάθε τύπο και φωτότυπο δέρματος καθώς και για κάθε ηλικία. Επίσης και σε δέρματα με αυξημένη ευαισθησία (όπως φωτοευαισθησία).

περισσοτερα