αποτριχωση - συνοδευτικες μεθοδοι για οριστικη λυση

Ενζυμική Ακανθόλυση

Κατάλληλη θεραπεία για πρόσωπο & σώμα που καταστρέφει τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας για οριστική απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυία.

Εισαγωγή ειδικών ενζύμων μέσα στους κενούς τριχικούς θύλακες για την καταστροφή των αναγεν¬νητικών κυττάρων της τρίχας. Συνδυάζεται με το IPL και επιλεκτική θερμόλυση για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος. ∆εκαπέντε µέρες µετά την εφαρµογή IPL, πραγµατοποιείται η εισαγωγή συγκεκριµένων ενζύµων µέσα στους τριχικούς θύλακες με ιοντοφόρεση και την χρήση γαλβανικού ρεύματος, εντελώς ανώδυνα. Τα ένζυµα έχουν τελικό στόχο το βολβό της τρίχας και την επιλεκτική καταστροφή των αναγεννητικών κυττάρων της. Η ενζυμική ακανθόλυση χρησιμοποιείται στο πρόσωπο και στο σώμα.

Video

Εφαρμογές «Πριν-Μετά»

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Τι διαφορά θα δω στο δέρμα μου;
  • Η βελτίωση στην επιδερμίδα ξεκινά άμεσα με ορατή ανάπλαση και σύσφιξη από την πρώτη εφαρμογή. Σχετικά με την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης η μέθοδος καταπολεμά τις συνέπειες της δράσης της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα και αναστρέφει τις βλάβες που έχουν ήδη προκληθεί.
    Με επανάληψη της μεθόδου τα αποτελέσματα αυξάνονται σταδιακά.
  • Η τεχνολογία αυτή προσφέρει μία τρισδιάστατη, φυσική και σταδιακή αναδόμηση του προσώπου. Επίσης είναι δυνατή η θεραπεία σε ρυτίδες και χαλάρωση που έχουν προκληθεί από το πέρας του χρόνου αλλά και σε αυτές που οφείλονται σε πρόωρη γήρανση κυρίως από περιβαλλοντολογικούς παράγοντες όπως ηλιακή ακτινοβολία, κάπνισμα, κακή διατροφή κ.α.
Διάρκεια θεραπείας:

Απαιτούνται από 1 έως 3 εφαρμογές ανάλογα με την περίπτωση και μία θεραπεία full face διαρκεί λιγότερο από 20 λεπτά.

Είναι κατάλληλο για εμένα;

Μπορείτε να κάνετε τo online διαγνωστικό test, για να διαπιστώσετε αν είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς.

Το πρώτο ραντεβού με το γιατρό σας
Online Διάγνωση
Το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό σας

Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού Δωρεάν με τον γιατρό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
* Υποχρεωτικά στοιχεία.

Online Διάγνωση

Επιλέξτε τώρα την Online Διάγνωση για να διαπιστώσετε ποια ή ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες για εσάς.