Ισορροπημένη Διατροφή για ομορφιά και υγεία
METABOLISM ID

Στα MediΠρίνου οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι προσεγγίζουν το θέμα της δίαιτας και του αδυνατίσματος, από την πλευρά της επιστήμης διαμορφώνοντας διατροφολογικά σχήματα βασισμένα στο δικό σας μεταβολικό αποτύπωμα (Metabolism id) στις δικές σας δηλαδή ανάγκες και προτιμήσεις ώστε να τα τηρείτε με ευκολία και να επιτυγχάνεται άμεση απώλεια λίπους. Σας βοηθούν να κατανοήσετε τις καθημερινές διατροφικές σας συνήθειες, καταγράφοντάς το προσωπικό διατροφολόγικό σας ημερολόγιο. Εντοπίζεται τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε και να ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο διατροφής υιοθετώντας ένα νέο τρόπο ζωής. Έτσι μαθαίνετε να αγαπάτε το σώμα μας θωρακίζοντας παράλληλα και την υγεία σας.

Επιστημονική Ομάδα
Βρισκόμαστε δυναμικά κοντά σας για να σας βοηθήσουμε στην επιλυση του μεγάλου προβλήματος της παχυσαρκίας με τις γνωστές αισθητικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιπτώσεις. Η επιστημονική ομάδα αλλά και οι συνεργάτες μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι σε διάφορους τομείς όπως ΙΑΤΡΙΚΟΣ, ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟΣ. Παράλληλα λειτουργεί γραφείο εκπαίδευσης που ασχολείται με την οργάνωση σεμιναρίων και συγκεντρώσεων καθώς και τμήμα διαρκούς επιστημονικής ενημέρωσης. Η μέθοδός μας στηρίζεται σε εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής, ενώ ο απώτερος σκοπός είναι η εκπαίδευση στη σωστή φροντίδα του εαυτού σας.

Οι εξειδικευμένοι επιστήμονες των MediΠΡΙΝΟΥ στον τομέα της διατροφής αξιολογούν με ακρίβεια όλες τις ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας και συνθέτουν τη διατροφική σας εικόνα. Συντάσσουν αποκλειστικά για τον οργανισμό σας, ένα διατροφικό σχήμα που περιλαμβάνει ποικιλία φαγητών. Έτσι η διατροφή δεν καταλήγει βαρετή. Επιπλέον, επιλέγετε το πρόγραμμα σας μαζί με τους διατροφολόγους με αποτέλεσμα να μπορείτε να το ακολουθήσετε ευχάριστα.

«Η πείνα είναι κατάσταση ψυχής». Ορισμένες φορές τρώμε γιατί νιώθουμε ανία, άγχος, έλλειψη συντρόφου ή ακόμα νιώθουμε παραμελημένοι. Στα MediΠΡΙΝΟΥ μια πρότυπη επιστημονική ομάδα εξειδικευμένων ψυχολόγων εξακριβώνει εάν το φαγητό χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο και το αντιμετωπίζει. Σας προσφέρει ψυχολογική στήριξη καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματός σας, στοχεύοντας πάντα στη δημιουργία άνετης σχέσης με το φαγητό.

Στα MediΠΡΙΝΟΥ λαμβάνουμε πλήρες ιατρικό ιστορικό έτσι ώστε να εντοπίσουμε πιθανές νόσους σχετιζόμενες με κακή διατροφολογική συμπεριφορά, αλλά και να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τυχόν αντενδείξεις στις προτεινόμενες από την ομάδα μας αγωγές και μεθόδους. Καθ’όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας στον χώρο των MediΠΡΙΝΟΥ, η ιατρική μας ομάδα είναι στην διάθεσή σας, αφοσιωμένη στην παρακολούθηση κάθε ξεχωριστής περίπτωσης.

Το Metabolism Check είναι το πρώτο απαραίτητο βήμα για το σωστό σχεδιασμό του προγράμματος διατροφής. Παρουσιάζει λεπτομερή εικόνα του σώματος, προσδιορίζοντας τη μυική μάζα, λιπώδη ιστό, τη συγκέντρωση των υγρών του σώματος και το βασικό μεταβολικό ρυθμό. Βασιζόμενοι σε αυτά τα στοιχεία:

  • Προσαρμόζουμε τη διατροφική σας συμπεριφορά
  • Τροποποιούμε το μεταβολισμό σας

Στοχεύοντας στη μείωση του ποσοστού λίπους του οργανισμού, χωρίς καμία συνέπεια στο μυϊκό ιστό.

Όμορφοι σε όλες τις ηλικίες και για τα δύο φύλα
Στα MediΠΡΙΝΟΥ σχεδιάζουμε διατροφικά σχήματα για υγεία και ομορφιά με το σεβασμό που αρμόζει στα άτομα της τρίτης ηλικίας και στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του οργανισμού τους. Γιατί η ενασχόληση με τον εαυτό μας δεν έχει ηλικία. Επιπλέον, το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας έχει πάρει μεγάλες κοινωνικές διαστάσεις και έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική υγείακαι ανάπτυξη των παιδιών. Η επιστημονική μας ομάδα ασχολείται και αντιμετωπίζει με ευθύνη και ευαισθησία το θέμα. Η ιατρική ομάδα με την συνεργασία των ψυχολόγων και διαιτολόγων προσφέρει ένα πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες τους με την απαραίτητη ευελιξία για την ηλικία τους.
Συχνά τείνουμε να ξεχνάμε ότι και οι άνδρες χρειάζονται εξατομικευμένες υπηρεσίες για υγεία και ομορφιά. Γιαυτό τον λόγο στα MediΠΡΙΝΟΥ, φροντίσαμε να δημιουργήσουμε ειδικά διατροφικά σχήματα που να απαντάνε στις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες καθώς και στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής τους.

Εφαρμογές «Πριν-Μετά»

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Εξατομικευμένο Πρόγραμμα MediΠΡΙΝΟΥ

Δοκιμάατε το εξατομικευμένο πρόγραμμα που θα διαμορφώσουμε ειδικά για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες σας

  • Απώλεια Βάρους
  • Αύξηση Μεταβολισμού
  • .........
  • ...........
Διάρκεια προγράμματος:

Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες και τους στόχους της θεραπείας.

Είναι κατάλληλο για εμένα;

Μπορείτε να κάνετε τo online διαγνωστικό test, για να διαπιστώσετε αν είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς.

Το πρώτο ραντεβού με το γιατρό σας
Online Διάγνωση
Το πρώτο ραντεβού με το γιατρό σας

Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού Δωρεάν με τον γιατρό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
* Υποχρεωτικά στοιχεία.

Online Διάγνωση

Επιλέξτε τώρα την Online Διάγνωση για να διαπιστώσετε ποια ή ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες για εσάς.