Υδροδυναμική - DERMAJET

Θεραπεία ιδανική για τη μείωση των ρυτίδων, λείανση της υφής της επιδερμίδας και φωτεινότητα

Τι είναι η Dermajet;
Η Dermajet βασίζεται στην τεχνολογία της υδροδυναμικής. Πρόκειται για Ισοτονικό αντιγηραντικό διάλυμα που εκτοξεύεται με υψηλή πίεση και αντιμετωπίζει δραστικά τις διάχυτες ρυτίδες.

Πως λειτουργεί η θεραπεία;
Η υδροδυναμική χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους εφαρμογείς jet, μέσω των οποίων εκτοξεύεται με πολύ μεγάλη πίεση και ταχύτητα το μείγμα των ενεργών αντιγηραντικών συστατικών. Τα δραστικά Αντιγηραντικά συστατικά (Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνη C, Ε, Α και Β5) διεισδύουν στο δέρμα από ορισμένα σημεία στα οποία ασκείται υψηλή πίεση. Στα σημεία αυτά, η μεγάλη πίεση δημιουργεί μικροσκοπικές διόδους (micro-canals), μέσω των οποίων γίνεται η διείσδυση των ουσιών. Οι μικρο-δίοδοι επιτρέπουν την διείσδυση των ουσιών που χρησιμοποιούνται με την μέθοδο. Η υψηλή πίεση επιτρέπει την είσοδο επίσης και οξυγόνου βελτιώνοντας έτσι το κυτταρικό μεταβολισμό. Μόλις απομακρυνθεί το hand Piece από το δέρμα, οι μικρο-δίοδοι κλείνουν, εγκλωβίζοντας το μείγμα.

Πρόκειται για ένα µείγµα που περιέχει Υαλουρονικό Οξύ, το οποίο βοηθά το δέρµα να είναι ενυδατωµένο και απαλό, υποστηρίζει τη κυτταρική ανανέωση και αυξάνει σηµαντικά την ικανότητά του να συγκρατεί υγρασία. Επίσης, Βιταµίνη C, η οποία µειώνει τις µικρές διάχυτες ρυτίδες αφυδάτωσης, τη χαλάρωση, αλλά και τους µαύρους κύκλους κάτω από τα µάτια. Επιπλέον περιέχει Βιταµίνη Ε, που προστατεύει τις κυτταρικές µεµβράνες από τη δράση των ελευθέρων ριζών, Βιταµίνη Α, που αντιµετωπίζει υπερµελαχρώσεις, λεπτές γραµµές και ρυτίδες, και Βιταµίνη Β5, η οποία είναι απαραίτητο στοιχείο για την παραγωγή του Συνενζύµου-Α (Co-Enzyme-A), το οποίο τροφοδοτεί µε ενέργεια τα κύτταρα και βοηθά στη σφριγηλότητα του δέρµατος.

Video

Εφαρμογές «Πριν-Μετά»

ΓΙΑ ΜΕΝΑ

Τι διαφορά θα δω στο πρόσωπό μου;
  • Tο δέρμα γίνεται πιο φωτεινό
  • Βελτιώνονται τα επίπεδα υγρασίας
  • Οι ρυτίδες μειώνονται
  • Η υφή του δέρματος γίνεται πιο λεία
Διάρκεια θεραπείας:

40 λεπτά

Είναι κατάλληλο για εμένα;

Μπορείτε να κάνετε τo online διαγνωστικό test, για να διαπιστώσετε αν είναι η ιδανική θεραπεία για εσάς.

Online Διάγνωση
Online Διάγνωση
Το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό σας

Κλείστε το πρώτο σας ραντεβού Δωρεάν με τον γιατρό σας

Παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας.
* Υποχρεωτικά στοιχεία.

Το πρώτο ραντεβού με το γιατρό σας

Επιλέξτε τώρα την Online Διάγνωση για να διαπιστώσετε ποια ή ποιες είναι οι κατάλληλες θεραπείες για εσάς.